ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

τοεβΣε μια νέα κλοπή του εξοπλισμού γεώτρησης του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου προχώρησαν χθες άγνωστοι προκαλώντας ζημιά άνω των 7.000 ευρώ σύμφωνα με εκτιμήσεις του προέδρου του Οργανισμού Σωτήρη Τζιούφα.

Οι άγνωστοι που “χτύπησαν” για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά τη συγκεκριμένη γεώτρηση αφαίρεσαν όλο το μηχανισμό άντλησης το καλώδιο που την τροφοδοτεί με ρεύμα, αλλά και τον μετασχηματιστή υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Η κλοπή που έγινε σε μια στιγμή που η διοίκηση του ΤΟΕΒ κάνει αγώνα δρόμου για να αμπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τη ΔΕΗ εξαιτίας και της αδυναμίας των αγροτών να πληρώσουν τα τέλη που τους αναλογούν, δημιουργεί έναν σημαντικό πονοκέφαλο στη διοίκηση που θα πρέπει μέσα στην κορύφωση της αρδευτικής περιόδου να βρει τρόπους αποκατάστασης της ζημιάς και ταυτόχρονα εξόφλησης των τιμολογίων της ΔΕΗ.

τοεβ1Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις οι ζημιές στα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου από τις συνεχείς κλοπές αγγίζουν τις 65.000 ευρώ προκαλώντας οικονομική ασφυξία στον οργανισμό και αναγκάζοντας τη διοίκηση να αναζητεί τρόπους φύλαξης της περιουσίας του ΤΟΕΒ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ