ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Δ.Κ. ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

resized_NASIAKOPOYLOSΟ νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος υλοποιώντας τον αρχικό προγραμματισμό των συναντήσεών του με τα τοπικά συμβούλια όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών πραγματοποιώντας  την προγραμματισμένη συνάντηση με το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας.

Στη συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο της Νίκαιας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ανάφερε ότι η Νίκαια είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά τοπική κοινότητα, παρουσιάζει αρκετές διαφοροποιήσεις και ιδιαιτερότητες και εξ αρχής θεώρησε επιτακτική την ανάγκη να προγραμματίσει μια ξεχωριστή συνάντηση με τους συμβούλους  της. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα ενώ στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των παρευρισκομένων διαπιστώθηκε σύμπνοια θέσεων και απόψεων για βασικά ζητήματα που αφορούν στη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος τόνισε ότι η συνεργασία και η διαρκής επικοινωνία με τους συμβούλους είναι βασική προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής η οποία με την ανάληψη των καθηκόντων της θα θεσμοθετήσει τακτικές συναντήσεις μαζί τους με στόχο την πλήρη αξιοποίηση των θέσεων τους.

Κατά τη συνάντηση, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας – Αγροτικής Ανάπτυξης, κατέθεσαν πλαίσιο προτάσεων προς συζήτηση, αναφορικά με έργα άμεσης προτεραιότητας που αφορούν στη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας, καθώς και έργα που μπορούν να ενταχθούν σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα για να υλοποιηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Οι Σύμβουλοι εξέφρασαν τις απόψεις τους, διατύπωσαν τα επιχειρήματά τους και ύστερα από γόνιμο διάλογο κατέληξαν στην πρόταση για τα έργα της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν διεξοδικά με τον Θανάση Νασιακόπουλο για όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο ορισθείς αντιδήμαρχος Δ.Ε Νίκαιας–Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Ρεντζιάς, η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της Δ.Κ. Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, και οι νεοεκλεγέντες τοπικοί σύμβουλοι Γ. Παπαγιαννόπουλος και Γ. Ψαρούλης, και Β. Μιχαλούλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ