ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΚΡΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΤΡΟΧΑΙΟΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στην εθνική οδό Λάρισας Καρδίτσας στο ύψος της διασταύρωσης Κραννώνα με τραγικό απολογισμό δύο γυναίκες νεκρές και 3 άτομα σοβαρά τραυματίες. Όλα συνέβησαν όταν δύο ΙΧ επιβατηγά συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Το ένα από τα δύο οχήματα κινούνταν στην ε.ο. με κατεύθυνση την Καρδίτσα και το άλλο επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο με κατεύθυνση από Κραννώνα προς Μάνδρα.

Από τ όχημα που κινούνταν στην κατεύθυνση προς Κραννώνα ανασύρθηκε νεκρή μία γυναίκα 57 ετών, μία βαριά τραυματίας 60 ετών που αργότερα υπέκυψε στο νοσοκομείο και τρία άτομα σοβαρά τραυματισμένα, που διακομίσθηκαν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Για τον απεγκλωβισμό τους, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, απαιτήθηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα αναφέρονται τα εξής:

Χθες (07.09.2014) και περί ώρα 21.10΄, στο 15ο χλμ της Εθνικής Οδού Λάρισας – Καρδίτσας, στη διασταύρωση με Κραννώνα, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος, επίσης ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο γυναικών, ηλικίας 57 και 60 ετών, ο σοβαρός τραυματισμός ενός 62χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού, καθώς και μιας 53χρονης, όλοι ημεδαποί, οι οποίοι επέβαιναν στο πρώτο όχημα.

Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε μία 50χρονη ημεδαπή, συνεπιβάτιδα του δευτέρου οχήματος.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ