ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΑ Κ.Ξ.Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΛΙΤΣΑ

kolitsaΤα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αλεξάνδρα Κολίτσα στον Τύρναβο σας δίνουν φέτος τη δυνατότητα να μάθετε Γερμανικά με τον πλέον σωστό τρόπο από ένα άριστο επιτελείο εκπαιδευτικών που χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.

Τα Κ.Ξ.Γ. Αλεξάνδρας Κολίτσα σας εξηγούν και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μάθετε Γερμανικά:

Το ήξερες αυτό; 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το κόσμο επικοινωνούν στα γερμανικά.

Τα γερμανικά είναι μια γλώσσα που μπορεί να τη μάθει οποιοσδήποτε. Είναι για τους μαθητές, για τους καλλιτέχνες, τους δημοσιογράφους, για όλους. Αν θες πραγματικά να είσαι μέσα στο παιχνίδι του 21ου αιώνα, η γερμανική γλώσσα θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι.

Με τη γνώση της γερμανικής γλώσσας έχεις περισσότερες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας και σε τοποθετεί ψηλά στον πήχη της ζήτησης. Είναι ένα εφόδιο που σίγουρα δε πάει χαμένο.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι η Γερμανία ειναι η πρώτη χωρά στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά την οικονομία και η τρίτη σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον τα γερμανικά παίζουν πρωταρχικό ρολό στην λογοτεχνία, στις θετικές επιστήμες, στην ιστορία, στη φιλοσοφία και στις καλές τέχνες. Μαθαίνοντας λοιπόν την γλώσσα, γνωρίζεις και τον πολιτισμό της Γερμανίας που είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Τα γερμανικά μπορείς να τα μάθεις τόσο εύκολα όσο και τις άλλες ξένες γλώσσες.

Στη πραγματικότητα τα γερμανικά προέρχονται από την ίδια οικογένεια, που προέρχονται και άλλες ξένες γλώσσες, όπως ειναι τα αγγλικά.

«Πολλοί πιστεύουν ότι τα γερμανικά ειναι μια άγρια και άσχημη γλωσσα. Όταν όμως αυτά ομιλούνται απαλά, ιδίως από μια γυναικεία φωνή, κάθε πρόταση ακούγεται σαν ένα όμορφο και μελαγχολικό ποίημα.» (Russell Smith, 02/12/04).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ