ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ – 95 ΚΑΙ 96 ΕΤΩΝ- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Θεωρείται ότι και ο φυλετικός ρατσισμός, αλλά και ο ηλικιακός ρατσισμός επίσης έπαιξαν ρόλο 
389Η Edith, 96 ετών, και ο Eddie, 95 ετών, είναι ενθουσιασμένοι που βρήκαν ο ένας τον άλλον. “Άγγιξε την καρδιά μου. Τον ερωτεύτηκα,” είπε η Edithτον Ιούλιο. Το ζευγάρι από τη Virginia συναντήθηκαν πριν από 10 χρόνια, αγοράζοντας ένα λαχείο που είχε κερδίσει $ 2,500 τα οποία είχαν μοιραστεί, και παντρεύτηκαν φέτος. Αλλά

αυτή η ένωση έχει προκαλέσει ένα δικαστικό αγώνα για την περιουσία της Edithκαι θα μπορούσε να καταλήξει στο χωρισμό του ζευγαριού.

Η κόρη της Patricia, υποστηρίζει ότι ο γάμος αυτός περιπλέκει το μοίρασμα της περιουσία της μητέρας της, που είναι 475.000 δολάρια, αφού τώρα ο σύζυγός της μητέρας της θα μπορούσε να κληρονομήσει ένα τμήμα της περιουσίας.

“Θέλει να πουλήσει το σπίτι της μητέρας μου. Θέλει τα χρήματα,” λέει η άλλη της κόρη, Rebecca. Αν κερδίσουν τη δίκη οι κόρες, η μητέρα η οποία παλαιότερα είχε θεωρηθεί ανίκανη για δικαιοπραξία από δικαστήριο, θα πρέπει να πάει να μείνει ή με την κόρη της, ή σε γηροκομείο.

“Δεν θα μας χωρίσουν. Όχι, δεν θα τους αφήσουμε” λέει ο 95χρονος σύζυγος.

Ο δικαστής –ευτυχώς- φαίνεται να συμφωνεί μαζί του, αφού θεωρεί ότι «αν χώριζαν η κα Edithθα ζούσε σε τέτοιες συνθήκες που δεν της αξίζουν».

Θεωρείται ότι και ο φυλετικός ρατσισμός, αλλά και ο ηλικιακός ρατσισμός έπαιξαν ρόλο σε αυτή την υπόθεση, αλλά το ηλικιωμένο ζευγάρι απαντά: «Εμείς βλέπουμε μόνο την καρδιά, όχι το χρώμα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ