ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

Τι είπε ο βουλευτής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

???????????????????????????????Το Δημαρχείο Ελασσόνας επισκέφτηκε ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είχε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο κ. Νίκο Ευαγγέλου και τους συνεργάτες- αντιδημάρχους του. Μετά τη λήξη της συνάντησης ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Επισκέφτηκα σήμερα το δήμο Ελασσόνας και ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Διαβεβαίωσα το νέο δήμαρχο πως θα είμαι στο πλευρό της νέας δημοτικής αρχής με στόχο την ουσιαστική προώθηση και λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επαρχία Ελασσόνας. Τους ευχήθηκα καλή και δημιουργική θητεία».

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον βουλευτή κ. Κέλλα για την επίσκεψή του και για το ειλικρινές του ενδιαφέρον, όσον αφορά στα ζητήματα που αντιμετωπίζει η επαρχία της Ελασσόνας. Συζήτησα μαζί του για όλα τα μεγάλα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια στενή και ειλικρινή συνεργασία».

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Ο κ. Κέλλας, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την απόφαση της Πρωθυπουργού να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, δήλωσε:

«Λίγα μόλις μέτρα πριν η χώρα ολοκληρώσει τον μαραθώνιο των προσπαθειών και πριν ο ελληνικός λαός δει χειροπιαστά πως οι τεράστιες θυσίες του δεν πήγαν χαμένες, κάποια γνωστά κέντρα ανωμαλίας επιχείρησαν να παρουσιάσουν μια κυβέρνηση υπό προθεσμία.

Την απάντηση θα τη λάβουν μέσα στο κοινοβούλιο, εκεί δηλαδή όπου διαφυλάσσεται το Σύνταγμα και οι νόμοι, και θα είναι ηχηρή. Θα είναι εντολή ολοκλήρωσης των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα

Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δεν εκβιάζονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ