Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ

69HΗ πρώην ποπ σταρ και μοντέλο που έγινε ιμπρεσάριος μόδας, Βικτώρια Μπέκαμ,  βρίσκεται πρώτη στην ετήσια κατάταξη των 100 καλύτερων μάνατζερς της Βρετανίας, χάρη στο “εξαιρετικό επιχειρηματικό της δαιμόνιο”.

«Η επιχειρηματίας που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Posh Spice είναι η βασίλισσα της πασαρέλας τώρα,” λέει το περιοδικό Management Today για τη 40χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, και σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Μπέκαμ έχει αυξήσει την επιχείρησή της κατά την τελευταία πενταετία, από κύκλο εργασιών £1.000.000 το χρόνο, σε £30.000.000, και από τρεις υπαλλήλους σε 100.

Ξεκίνησε τη σειρά της το 2008, και τον περασμένο μήνα άνοιξε μια μεγάλη μπουτίκ στην αριστοκρατική περιοχή Mayfair στο κεντρικό Λονδίνο.

Η λίστα με τους καλύτερους μάνατζερς της Βρετανίας που βγήκε την Κυριακή, συμπεριλαμβάνει 15 γυναίκες – από 11 που ήταν το 2011.

Το περιοδικό αναφέρει ότι οι 100 μάνατζερς  της λίστας είναι «πραγματικοί δημιουργοί θέσεων εργασίας”, προσθέτοντας 61.556 θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών στη βρετανική οικονομία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ