Δ. ΚΟΥΤΣΙΝΑΣ: ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

κουτσιναςΠολιτική παρέμβαση στο θέμα της προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία κάνει με δήλωσή του ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης δήμου Τυρνάβου και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης Δ. Κουτσίνας, ο οποίος χαρακτηρίζει αδιανόητο να προμηθεύονται τα σχολεία το πετρέλαιο με αυξημένο φόρο και να μην δικαιούνται μάλιστα ούτε την επιστροφή που παίρνουν τα νοικοκυριά.

Ο κ. Κουτσίνας πηγαίνει ακόμη πιο πέρα και υποστηρίζει ότι το πετρέλαιο στα δημόσια σχολεία θα πρέπει να χορηγείται αφορολόγητο, όταν μάλιστα το κράτος δίνει τα χρήματα για την προμήθειά τους στο μέσο και στο τέλος της σχολικής χρονιάς προκαλώντας οικονομική ασφυξία στα ταμεία των σχολικών επιτροπών.

Ο κ. Κουτσίνας καλεί την ηγεσία της ΚΕΔΕ και τους αιρετούς ειδικά του “Κινήματος Ανατροπής” να βάλουν στην ατζέντα τους το θέμα του αφορολόγητου πετρελαίου, αλλά και το θέμα της εξόφλησης των καθαριστριών που παραμένουν απλήρωτες από πέρυσι.

“Ας σταματήσει ο κ. Πατούλης να βγαίνει φωτογραφίες σε κομματικές φιέστες της ΟΝΝΕΔ και ας ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του μακριά από κομματικές εξαρτήσεις”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ