ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε στόχο την ανάπτυξη ενός πρακτικού διαλόγου διακεκριμένων τεχνοκρατών με τους πολίτες για τα προβλήματα, τους στόχους, τα εργαλεία και τις συλλογικές δράσεις και παρουσία του προέδρου του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης κ. Γιάννου Γραμματίδη, πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση με θέμα «Μεταρρυθμίσεις- Απασχόληση- Ανάπτυξη», στο Επιμελητήριο Λάρισας.

«Πρέπει να ξεκαθαριστούν επιτέλους οι αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, να αυξηθούν οι καταθέσεις και παράλληλα να ανοίξουν και πάλι οι πιστωτικές γραμμές προς τις ελληνικές τράπεζες ενώ απαραίτητο κρίνεται και το ξεκαθάρισμα των εταιρειών οι οποίες θα μπορούσαν να δανεισθούν με τραπεζικά κριτήρια», υπογράμμισαν μεταξύ άλλων οι ομιλητές, στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Τέλος όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά «… αν και οι τράπεζες έχουν κάνει αποφασιστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες όπως οι ενεργειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, που μπορεί να ανατρέψουν το όλο σκηνικό».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δ. Αδάμ, του προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Απ. Δοντά και του προέδρου του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής κ. Γ. Γραμματίδη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ