ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΓΙΝΕ 1Την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο, τίμησε χθες και ο Τύρναβος με εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία της τοπικής γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Στο χρονικό  της εξέγερσης αναφέρθηκε στην εισήγησή του ο επικεφαλής της γραμματείας του ΠΑΜΕ Τυρνάβου Χρ. Καραστέργιος, ενώ αμέσως μετά το μέλος της γραμματείας Κώστας Πατσίκας, μεταξύ άλλων τόνισε  ότι σαράντα ένα χρόνια μετά  οι στόχοι  και τα συνθήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου διατηρούν  όλη τους την επικαιρότητα. Τα ανατρεπτικά  μηνύματα εξακολουθούν να εμπνέουν   και να οδηγούν σε μαζικούς αγώνες για τη δικαίωσή τους. Το νόημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εκφράζεται  σήμερα στο σύνθημα « Καμιά θυσία στην πλουτοκρατία,  ανασύνταξη  του εργατικού και λαϊκού κινήματος, αντεπίθεση  για την ανατροπή  της αντιλαϊκής πολιτικής, λαϊκή συμμαχία ενάντια στη συμμαχία των δυνάμεων του  κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, οι αντιδήμαρχοι Χρ. Τσιόπας και Αλ. Χατζηκρανιώτης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στ. Χατζηκράχτης, ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Χρ. Κιτσίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη σωματείων και συλλόγων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ