ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΡΩΞΙΔΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

GR4Σύμφωνα με τη Wikipedia η Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) είναι η Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ (την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου). Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, θεωρήθηκε η αρχή της σεζόν για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια στις ΗΠΑ. Οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ανοίγουν πολύ νωρίς και έχουν ιδιαίτερα μεγάλες προσφορές.

Η Μαύρη Παρασκευή, αν και κατάγεται από τις ΗΠΑ, έγινε μια σημαντική ημέρα για ψώνια και στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόνο που αυτή την Παρασκευή η αστυνομία κλήθηκε πολλές φορές για να αντιμετωπίσει το πλήθος αυτών που κυνηγούσαν τις προσφορές.

Η αστυνομία κλήθηκε σε πολλές περιοχές όπως Νταντί, Γλασκόβη, Κάρντιφ και Λονδίνο.

Η Visa είχε προβλέψει ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο οι αγοραστές την Παρασκευή θα δαπανούσαν 518 εκατομμύρια λίρες σε αγορές διαδικτυακά: πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό για ψώνια στο διαδίκτυο στην ιστορία της χώρας.

Η αστυνομία στο Μάντσεστερ έγραψε: “Τουλάχιστον δύο άνθρωποι συνελήφθησαν στο Black Friday ήδη σήμερα το πρωί.  Παραμείνετε ήρεμοι άνθρωποι.!”

Χιλιάδες άτομα επισκέφθηκαν τα καταστήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας για να πάρουν τις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ