ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ολυμπιαΕκμεταλλευόμενη την αναβολή του αγώνα Νίκη Λευκάδας- ΠΑΣ Γιάννινα και την καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου η Ολύμπια Λάρισας πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφού για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής επιβλήθηκε χθες  στο κλειστό της Νεάπολης,  του Α.Ο Σερρών με σκορ 67-54.

Αστοχία στα σουτ και χαμένα ριμπάουντ  συνθέτουν την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με τα κορίτσια του Θοδωρή Λιάκου να διατηρούν τον έλεγχο κλείνοντας το δεύτερο 10λεπτο προηγούμενα με «βραχεία κεφαλή» και σκορ 26-23.

Βελτιωμένες στην επανάληψη και με τις Κουτσουνούρη και Καψοκόλη σε καλή μέρα οι «πορτοκαλί» έφτασαν τελικά στην κατάκτηση του «ροζ φύλλου», καθώς τα τρίποντα της Μαραγκού αλλά και της Πρόικου δεν ήταν αρκετά για την ομάδα των Σερρών που «χτύπησε» το παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ακόμη μία άσχημη διαιτησία που είδαμε στο κλειστό της Νεάπολης καθώς και το πένθος στις φανέλες  των Λαρισαίων λόγω του πρόσφατου θανάτου της μητέρας του προέδρου Γ. Μαλάκου.

Επόμενη αντίπαλος για την Ολύμπια η ομάδα της ΑΕ Πυλαίας, σε ματς εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Θ. Λιάκος- Ηλίας Λιάκος) Κυριτσάκα 6, Καψοκόλη 8, Ράπτη, Σουλιώτη 2, Σπυροπούλου 12(1), Αραπακοπούλου, Χαβαλέ 14, Κουτσουνούρη 23(1), Καλλίδη 2, Ντριστέλα, Σκαρλή.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ