ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

πασοκΗ απαξίωση του κόμματος, εδώ και καιρό, η διάλυση των οργανώσεων, η ανυπαρξία παρεμβάσεων, αλλά και η προοπτική δημιουργίας κόμματος από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου, έχουν σημάνει “κόκκινο συναγερμό” τόσο στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, όσο και στα γραφεία στην οδό Λαπηθών στη Λάρισα, αφού όλοι βλέπουν ότι είναι από δύσκολη έως αδύνατη η συγκρότηση ισχυρού ψηφοδελτίου.

Βάσει των μέχρι σήμερα δεδομένων μόλις δύο υποψηφιότητες μπορούν να θεωρηθούν αξιόλογες και δεν είναι άλλες από αυτές των δύο υποψηφίων και στις εκλογές του 2012 κ.κ. Νίκου Τσιλιμίγκα, αν τελικά πει το οριστικό ναι και Θ. Παπαλιάγκα.

Από εκεί και πέρα όσο και να ψάχνουν τα στελέχη του κόμματος πέφτουν επάνω σε τοίχους άρνησης ή διαπιστώνουν ότι τα πρόσωπα που είναι διαθέσιμα είναι ελάχιστα και χωρίς προοπτικές διείσδυσης στην κοινωνία.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη θα ήθελαν να πει το “ναι” η γιατρός και πρώην γραμματέας της ΝΕ Αννα Σαρμαντά, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να την πείσουν, ενώ πιέσεις δέχεται και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Λ. Μακρής. Αυτά τα δύο στελέχη εκτιμάται ότι θα μπορούσαν να προσδώσουν μία δυναμική στο ψηφοδέλτιο.

Από εκεί και πέρα μάλλον το ΠΑΣΟΚ θα πάει σε επιστράτευση στελεχών που έχουν ευεργετηθεί από το κόμμα, ενώ κανείς δεν ξέρει τί θα κάνει τελικά ο διοικητής του ΕΛΓΑ Β. Εξαρχος, ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρξε από τους στενούς συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, έχοντας διατελέσει και γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η πρώην περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ