ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΔΜπορεί επίσημα το κόμμα της ΝΔ να μην έχει ανοίξει τις διαδικασίες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων, περιμένοντας και την ολοκλήρωση της τρίτης εκλογικής διαδικασίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, το ενδεχόμενο όμως των πρόωρων εκλογών φουντώνει τις παρασκηνιακές διεργασίες αλλά και τις επαφές μεταξύ ενδιαφερόμενων στελεχών, αλλά και κορυφαίων κομματικών σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που άρχισαν να συστήνονται ως υποψήφιοι προκαλώντας την ενόχληση του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας Δ. Παπαευθυμίου ο οποίος πριν από λίγες μέρες ξεκαθάρισε ότι οι μόνοι που γνωρίζουν ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι είναι οι δύο βουλευτές Χρ. Κέλλας και Μ. Χαρακόπουλος, όπως προβλέπεται άλλωστε από το καταστατικό του κόμματος.

Όμως παρά τις επίσημες δηλώσεις του κ. Παπαευθυμίου πηγές που προέρχονται από το κόμμα ξεκίνησαν ήδη την ονοματολογία.

Ετσι βάσει των όσων ακούγονται θέσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα διεκδικήσουν επίσης από τους υποψηφίους του 2012 οι κ.κ. Γιώργος Αδαμούλης, Ελένη Αξιόγλου, Κατερίνα Ζαχείλα,ενώ δεν θα έλεγε όχι αν του ζητηθεί και ο κ. Βασίλης Ντόκος.

Από εκεί και πέρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τη στάση του ο γραμματέας του κόμματος κ. Παπαμιμίκος, η υποψηφιότητα του οποίου θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους νυν βουλευτές οι οποίοι εμφανίζονται ως οι κύριοι εκφραστές του κόμματος στο νομό.

Από τα κεντρικά της ΝΔ θα ήθελαν στο ψηφοδέλτιο κάποιο από τα αγροτικά στελέχη του κόμματος όπως είναι οι κ.κ. Χρ. Σιδερόπουλος, Γ. Λαδόπουλος και Χρ. Τσιτσιρίγγος, αν και κανείς τους δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα προτιμούσε στην παρούσα φάση μια τέτοια εξέλιξη.

Από τη ΝΔ καλοβλέπουν επίσης και μια πιθανή υποψηφιότητα της πρώην αντιπεριφερειάρχη και επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου, αλλά και του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Ροντούλη, ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα του περιφερειακού συμβούλου Θανάση Παιδή, του προέδρου του Ν.Τ. Λάρισας της ΑΔΕΔΥ Δ. Παπαποστόλου, της νηπιαγωγού που δουλεύει στην ειδική αγωγή και είναι πρόεδρος των ΚΑΠΗ δήμου Κιλελέρ Δώρα Καλά, της συνδικαλίστριας στο χώρο της εκπαίδευσης Ελένης Ξυνοπούλου, ενώ μάλλον απομακρύνεται η πιθανότητα να είναι στο ψηφοδέλτιο ο πρώην δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ