5 +1 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

πασοκΤην παραίτησή τους από τη Ν.Ε. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν, όπως άλλωστε αναμενόταν, πριν από λίγα λεπτά 5 μέλη του οργάνου, ενώ ανακοινώθηκε και μία ακόμη παραίτηση μέλους για προσωπικούς λόγους.

Στην ανακοίνωση παραίτησης τα μέλη της ΝΕ Γιώργος Ζαούτσος   Αναπλ. Γραμ. Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λάρισας, Δήμητρα Αγιάννη  Μέλος, Παύλος Κονδυλίδης Μέλος, Στέφανος Παπανώτας  Μέλος  Ν.Ε. ΚΑ.Π. και Νίκος Κοσμέτσας  Μέλος  Ν.Ε.ΚΑ.Π., οι οποίοι ακολουθούν τον Γ. Παπανδρέου στο νέο κόμμα αναφέρουν τα εξής:

“Επί σειρά ετών σταθήκαμε όρθιοι και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές του κόμματος και του λαού. Προσπαθήσαμε να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αρχές και αξίες έχοντας σαν μόνη ανταμοιβή τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Τώρα, που τα πράγματα φτάνουν σε αδιέξοδα, τώρα που η ηγεσία του κόμματος,  που υπηρετήσαμε με συνέπεια  εγκαταλείπει και περιφρονεί τους αγώνες μας,  απαξίωσε και προσπάθησε  επανειλημμένα, ερήμην  όλων  μας, να  αλλάξει όνομα και σύμβολα  καθιστώντας τα κενά περιεχομένου,  είναι ανώφελο να συνεχίσουμε. Τώρα, ήρθε η ώρα να λυτρωθούμε. Αυτό επιτάσσει το συμφέρον της πατρίδας και του λαού, αυτό μας υπαγορεύει η δημοκρατική και σοσιαλιστική μας συνείδηση, αυτό μας δείχνει η ιστορία μας.

Από την ανατροπή της νομίμως εκλεγμένης κυβέρνησης το 2011, η οποία είχε χειριστεί με ωριμότητα, αποφασιστικότητα και σύνεση την κρίση, που δημιούργησε, έθρεψε και γιγάντωσε η κυβέρνηση Καραμανλή, μέχρι τον επικίνδυνο χειρισμό της εθνικής υπόθεσης στο Παρίσι το 2014, παρακολουθήσαμε μια άνευ προηγουμένου αποκαθήλωση των μεταρρυθμιστικών πρωτοβουλιών, που είχαν ληφθεί στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου. Μια απαξίωση των αιματηρών θυσιών του λαού στο όνομα της επανεκλογής των ημετέρων και της διατήρησης στην εξουσία των εκλεκτών, που στήριξαν και στηρίζουν το οικτρό δίδυμο των κυβερνητικών εταίρων.

Σε αυτό το έκτρωμα πολιτικής κανείς σοσιαλιστής και δημοκράτης δεν μπορεί να συναινέσει, κανείς από όσους ανατράφηκαν με τα ιδεώδη και τις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη, δεν μπορεί να συμφωνήσει.

Για τους λόγους αυτούς, καταθέτουμε σήμερα την παραίτησή μας από μέλη του ΠΑΣΟΚ και αποποιούμαστε κάθε τίτλο και ευθύνη, που οι σύντροφοι μας ανέθεσαν. Με την ευκαιρία, τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, που μας έδειξαν επί σειρά ετών. Δηλώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις ίδιες αρχές από άλλο μετερίζι και καλούμε παλιούς και νέους συντρόφους μας και κάθε Πολίτη του Νομού  Λάρισας, να μας ακολουθήσει στην πορεία αποκατάστασης της αξιοπιστίας της πολιτική και της παράταξης.

ΠΑΜΕ …”

Για προσωπικούς λόγους

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση παραίτησης για προσωπικούς λόγους εξέδωσε και η κ. Βασιλική Βασιλείου  Μέλος  Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λάρισας στην οποία αναφέρει: “Με την παρούσα επιστολή μου σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου, από την θέση του Μέλους της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λάρισας, για προσωπικούς λόγους”.

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ