ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε μεγαλύτερη συμμετοχή, σε σχέση με άλλες χρονιές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πίτας, της ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ Λάρισας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος κ. Χρ. Πάσχος αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις τις Συντεχνίας, στην ανάγκη συμμετοχής, στήριξης και προτάσεων από τα μέλη, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.

“Η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών, εξασφαλίζει την εφαρμογή των καταστατικών στόχων της Συντεχνίας μας, προάγοντας ταυτόχρονα  τον υγιή ανταγωνισμό”. Αναφέρθηκε επίσης στην αυξημένη ομοψυχία των συναδέλφων που αισθάνονται όλοι σαν μια οικογένεια και έτσι να «μη βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου, κάτι που μπορεί να συμβαίνει σε άλλους κλάδους» όπως χαρακτηριστικά ανάφερε. Εύχομαι τέλος, του χρόνου, να ήμαστε ακόμα περισσότεροι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑκολούθησε η κοπή της πίτας, όπου το δώρο για τον τυχερό, ήταν ένας αποστειρωτής μαχαιριών. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τυχερός ήταν ο κ. Γιώργος Περήφανος και οι συνάδελφοί του δεν έχασαν την ευκαιρία να τον «πειράξουν» και να αστειευτούν μαζί του.

Στη συνέχεια ακολούθησε φαγητό με κρέατα που ήταν προσφορά εταιριών του κλάδου της περιοχής μας, η δε ορχήστρα κράτησε ανεβασμένο το κέφι των παρευρισκόμενων, ενώ το γλέντι και οι χοροί κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ