«ΜΕΝΕΙ» Ο ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ «ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ» ΜΙΛΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΕΛ

10982888_872093149509016_7062462639888809460_nΑνακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέδωσε αργά χθες το βράδυ η ΠΑΕ ΑΕΛ. Η «βυσσινί» ΠΑΕ περιορίζεται στο αγωνιστικό κομμάτι και τη διαιτησία κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και «εντολοδόχους», ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι η παραίτηση Τζαναβάρα  δεν έγινε αποδεκτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη έναν αγώνα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που αλλοίωσαν με επιτυχία το αποτέλεσμα εφευρίσκοντας ένα οφ σάιντ.

Η ΑΕΛ δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα τα παρατήσουμε, πλανώνται. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της, μια ολόκληρη πόλη δίπλα της και την αποδοχή όλων των υγιών φιλάθλων της Ελλάδας. Η ΑΕΛ έχει προπονητή και παίκτες και θα παλέψει μέχρι τέλους. Ακόμα και αν αγωνίζεται απέναντι σε όλους και σε όλα. Ακόμα και αν απέναντί της παρατάσσονται 14 αντί για 11. Σήμερα για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε ποιοί είναι αυτοί που συνειδητά προκαλούν τους φιλάθλους, δυναμιτίζουν τους αγώνες, ερημώνουν τα γήπεδα και αποκλείουν τις μετακινήσεις.

Η συνέχεια επί της… οθόνης, αφού αναμένεται η συνεδρίαση των πειθαρχικών οργάνων της Ομοσπονδίας μετά την υποβολή σχετικών εκθέσεων, για την επιβολή κυρώσεων για τις… «ομορφιές» του Αλκαζάρ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ