ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΑΙ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛ. ΒΟΛΟΥ

«Προεόρτια» τα ξημερώματα με την απόπειρα εμπρησμού της μπουτίκ- Παραίτηση Τζαναβάρα, φήμες για Καβακά

1211953Βροχή, κακό θέαμα, συγκρούσεις φιλάθλων με τα ΜΑΤ, διακοπή του αγώνα  και νέα ήττα της ΑΕΛ με σκορ 0-1 σημάδεψαν τη σημερινή αναμέτρηση των «βυσσινί» με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Το παιχνίδι διεκόπη στο 80’ όταν μερίδα Λαρισαίων κινήθηκε απειλητικά προς τη θύρα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα την επέμβαση των ΜΑΤ, ενώ ακολούθησαν σκηνές… απείρου κάλλους με χρήση χημικών και ρήψη  φωτοβολίδων και αντικειμένων. Σύμφωνα δε με πληροφορίες η αστυνομία ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την ΠΑΕ με αποτέλεσμα μετά τη λήξη των επεισοδίων το Αλκαζάρ μα δείχνει «βομβαρδισμένο», με τη μισή θύρα 10 κατεστραμμένη!

1211950Ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος διέκοψε για 20’ την αναμέτρηση, η οποία ολοκληρώθηκε με το αποτέλεσμα να παραμένει στο 0-1 χάρη στο γκολ του Μπάρμπα από το 62΄.

Η ΑΕΛ, που δείχνει να «κουνάει μαντήλι» στα όνειρα ανόδου, διαμαρτύρεται για την ακύρωση τέρματος του Μπόγιοβιτς  ως οφ σάιντ  σε μια αμφισβητούμενη φάση.

IMG_9670-630x378Σε βαρύ κλίμα και η συνέντευξη τύπου που ακολούθησε,  όπου ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας  ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ήττας αλλά και των τελευταίων κακών εμφανίσεών της.

Ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια που μιλούν για επάνοδο του Τίμου Καβακά  στο «τιμόνι» των βυσσινί, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε σήμερα και ο Νίκος Νταμπίζας.

IMG_0060Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα… προεόρτια της αναμέτρησης φάνηκαν από νωρίς καθώς τα ξημερώματα προηγήθηκε απόπειρα εμπρησμού της μπουτίκ της ομάδας!

Άγνωστοι αφού έσπασαν με τούβλα τη βιτρίνα του καταστήματος στη συνέχεια επιχείρησαν να το κάψουν πετώντας μολότοφ στο εσωτερικό του!!

Και μη χειρότερα…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ