ΤΡΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

νδΖητήματα καταστατικού  και σύγκλησης της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΔ στο νομό Λάρισας για την εκλογή προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας μετά τον απρόσμενο χαμό του αείμνηστου προέδρου του οργάνου Δημήτρη Παπαευθυμίου, εγείρουν στελέχη του κόμματος που θεωρούν ότι η τοποθέτηση από την ηγεσία του κόμματος στη θέση του προέδρου του κ. Β. Παπαλέξη (προέδρου της μεγαλύτερης ΔΗΜΤΟ στο νομό) πρέπει να είναι προσωρινή, μέχρι να δρομολογηθούν οι διαδικασίες εκλογής από τη ΝΟΣ του νέου προέδρου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στην τελευταία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ με αφορμή τις ευχαριστίες που απηύθυνε προς τον πρόεδρο του κόμματος ο κ. Παπαλέξης για τον διορισμό του δεν ήταν και λίγα τα στελέχη που ζήτησαν να δρομολογηθούν διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου.

Παράλληλα εκείνος που άνοιξε σήμερα το θέμα μέσα από τη σελίδα του οργάνου στο facebook ήταν ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Χρ. Σιδερόπουλος ο οποίος αφού θίγει το θέμα των ευχαριστιών καλεί τον ορισθέντα πρόεδρο να εφαρμόσει το καταστατικό, ενώ λίγο νωρίτερα έθεσε και θέμα επανεκκίνησης του κόμματος με διάλογο στην κοινωνία και συνέδριο…

NODE

 

 

 

 

 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Β. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

παπαλέξηςΟ Ευάγγελος Παπαλέξης που ορίστηκε νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ είναι 31 ετών, πτυχιούχος Οικονομολόγος του Παντείου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δραστηριοποιείται ως Οικονομολόγος – Εξειδικευμένος Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Υπήρξε στέλεχος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ του Πάντειου Πανεπιστημίου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Αθήνας, εκλεγμένος από το 2009 ως μέλος της ΝΟΔΕ Λάρισας και Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κέντρου Λάρισας.
Επίσης είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος στην Πανελληνία Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ