ΣΤ. ΜΑΛΕΛΗΣ:ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Η ΑΓΑΠΗ

Παρουσιάστηκε στη Λάρισα το νέο βιβλίο του γνωστού δημοσιογράφου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣαν μια συνάντηση κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη και την κρίση περιγράφουν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο θέατρο ΟΥΗΛ οι διοργανωτές, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ έκανε λόγο για «… επιδημία πλέον, που μεγιστοποιήθηκε με την οικονομική κρίση που χτύπησε τη χώρα».

Μέσα από το βιβλίο «… προσπάθησα να βοηθήσω και να βοηθηθώ ερευνώντας πως μπορεί να έχει κατάθλιψη μια πετυχημένη γυναίκα και πως τη βιώνει», συνέχισε ο κ. Μαλέλης , που εμφανίστηκε αισιόδοξος υποστηρίζοντας πως αντίδοτο στο «τέρας» πέρα από τη βοήθεια και τη στήριξη των ειδικών «… είναι η αγάπη, η ελπίδα και η αλλαγή τρόπου ζωής».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην ανάγκη να ανοίξουν τα στόματα και να ευαισθητοποιηθούν όλοι απέναντι στο ζήτημα αφού «… οι καρκινοπαθείς βιώνουν σε μεγάλο βαθμό την κατάθλιψη», αναφέρθηκε σε σύντομο χαιρετισμό της και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας Μαρία Γκιτέρσου, ενώ ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο δημοσιογράφος- στιχουργός Κυριάκος Ντούμος  και ο γενικός δ/ντής   της White Space & New Media Studies Φώτης Βασιλείου.

Την παρουσίαση διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία  Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ