«Η ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Η παράσταση «Η Δάφνη και το ποτάμι», θα παρουσιαστεί από την χορογράφο Ρούλα Καραφέρη τη Δευτέρα 27 Απριλίου ώρα 21.00 στο Θέατρο του Μύλου στο πλαίσιο της εβδομάδας χορού που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο ποίημα του Λαρισαίου ποιητή Θανάση Κριτσινιώτη. Η Δάφνη, κόρη του Πηνειού και αγαπημένη Νύμφη του Απόλλωνα, αποκρούει τον έρωτα του και για να γλυτώσει από την άγρια πολιορκία του, παρακαλεί τον πατέρα της να την μεταμορφώσει. Εκείνος της κάνει το χατίρι και την μεταμορφώνει σε δέντρο.

Η παράσταση είναι μια σύγχρονη παραλλαγή του αρχαίου μύθου, παίζει με μια διαρκή μεταμόρφωση του σώματος που χορεύει, σ’ ένα ταξίδι εσωτερικής αναδίπλωσης μέσα σε μαγικά περιβάλλοντα, εικόνες φωτός, ήχου και ποίησης. Μια καθαρά θεατρική εμπειρία για τον θεατή, που μπαίνοντας μέσα στο παιχνίδι της μεταμόρφωσης, θα δει τα δικά του φαντάσματα και την ανάγκη να αποκτήσει δυνατές ρίζες στον εαυτό του αν θέλει να τα ελέγξει.

Σκηνοθεσία/ χορός/ αφήγηση/ δημιουργία σλάιντ: Ρούλα Καραφέρη
σύνθεση/ προγραμματισμός/ τραγούδι (live): Ρούλα Πίκουλα
τεχνική υποστήριξη: Έλενα Μιχαηλίδη
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων στο τηλ: 6983 390425

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ