ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ», στο πλαίσιο της δράσης 2 «Φυσική Δικτύωση Φορέων Α.Σ» του έργου «Τοπικό σχέδιο για την απασχόληση προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας της Αγιάς», διοργανώνει την Τετάρτη 6 Μαϊου 2015 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών στη Λάρισα, το 2ο Βιωματικό Σεμινάριο Επίδειξης και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας (Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας γωνίας στην παλιά Εθνική Οδό).

Η δράση  πραγματοποιείται με σκοπό να ανοίξουμε μία συζήτηση για τη συνεργασία σε τοπικό & περιφερειακό επίπεδο μεταξύ των υπαρχουσών και υπό σύσταση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, των πρωτοβουλιών – συμπράξεων στήριξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, των φορέων της Κοινωνικής Οικονομίας αλλά και της Κοινωνίας των Πολιτών.

Για αυτό καλούμε όλες τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις αλλά και τις Αναπτυξιακές Συμπράξεις (Α.Σ.)  οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να συμμετέχουν στην εκδήλωση μας, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, προβληματισμούς, σκέψεις και ιδέες αλλά και να οργανώσουμε από κοινού δράσεις και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλία.

Εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιδήμαρχος Αγιάς κυρία Χριστίνα  Γιαννουλέα.

Θα γίνουν σχετικές εισηγήσεις, ομιλίες  και προβολές.

Για ενημέρωση αναφορικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τις Α.Σ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στο site της Α.Σ. http://www.synepixeireinagia.gr ή να επικοινωνούν με το Δήμο Αγιάς (2494350100 και 2494350115) και το Συντονιστή Εταίρο STRATIS ΕΠΕ (Τηλ.: 210 6743835 – 210 6141802 – Fax: 210 6146731 e mail: evaggeli@stratis.com.gr).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ