ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ…

Δράση για έναν καθαρό Πηνειό, χωρίς σκουπίδια πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 09 Μαίου 2015. Ήταν μια ευκαιρία για να αποδείξει ο καθένας από τους πολίτες της πόλης μας την ευαισθησία του και την ευθύνη για το περιβάλλον. Οι παρευρισκόμενοι μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Βασίλης Κόκκαλης, είχαν την δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν πόση βρωμιά και σκουπίδια μπορεί να υπάρχουν στις όχθες του ποταμού.

Μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, και πάσης φύσης σκουπίδια, αποδεικνύουν ότι κάποιοι εξακολουθούν δυστυχώς, να θεωρούν το ποτάμι  σκουπιδότοπο.

Ο κ.Κόκκαλης δήλωσε ότι θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και θα υποστηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες διότι πιστεύει ότι ενισχύεται η ατομική ευθύνη και το ενδιαφέρον του πολίτη για τη διαφύλαξη και προστασία του  περιβάλλοντος και συνειδητοποιούνται  περισσότερο  οι καθημερινές, πιθανόν κακές, συνήθειες.

11216028_10203956895912695_1039291179_nΕπίσης, ο κ. Κόκκαλης έσπευσε να  γράψει και το όνομα του στο πανό που αναρτήθηκε στην κοίτη του Πηνειού παρουσία και του Αντιδημάρχου Πάνου Σάπκα, αναφορικά με την διεκδίκηση του τίτλου της πόλης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ