ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Νοσηλευτικού, διοργανώθηκε με επιτυχία στο Κέντρου Υγείας Τυρνάβου σεμινάριο με θέμα Πρώτες Βοήθειες- Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Η παρουσίαση έγινε από το Ε.Κ.Α.Β. Λάρισας και συγκεκριμένα από τους εκπαιδευτές κ. Λέτσα Ξενοφώντα και κ. Αγρόδημο Γρηγόρη. Η ανταπόκριση του προσωπικού υπήρξε άμεση.

Ο φετινός εορτασμός μας βρίσκει όλους αντιμέτωπους με μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω έλλειψης προσωπικού και γενικότερης οικονομικής κρίσης.

Μέσα λοιπόν από αυτό το τοπίο οι νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του Κέντρο Υγείας Τυρνάβου προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να αναβαθμίσουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων της περιοχής Τυρνάβου.

007 032Επιπλέον συμφωνήθηκε τέτοια σεμινάρια να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ούτως ώστε το προσωπικό να είναι πάντα ενημερωμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει και χρειάζεται να εφαρμοστεί Κ.Α.Ρ.Π.Α.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα σεμινάρια είναι ανοιχτά για κάθε σύλλογο ή υπηρεσία που εκδηλώνει ενδιαφέρον για την εκμάθηση Κ.Α.Ρ.Π.Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ