ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Γ.Ν.Λ. ΛΕΝΕ “ΟΧΙ” ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Την κάθετη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ο Κ. Καραμπάτσας διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο, επισημαίνοντας ότι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον τρόπο λειτουργίας του κ. Καραμπάτσα. Αναλυτικά αναφέρουν:

«Το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην τοποθέτηση στη θέση Διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ.  Κ. Καραμπάτσα και τον τρόπο που παρουσιάζεται από το τοπικό τύπο αυτή η επιλογή, κυρίως όμως λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των εργαζομένων του Γ.Ν.Λάρισας, αποφάσισε να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση.

Επειδή γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα της διοίκησης Καραμπάτσα στο παρελθόν στο Νοσοκομείο μας, θα αναφερθούμε στα παρακάτω:

Η πρώτη νίκη ήταν η διασύνδεση των δύο Νοσοκομείων που είχε σαν αποτέλεσμα την συρρίκνωση των υπηρεσιών του ΓΝΛ, την μείωση των τμημάτων, τις ελλείψεις σε υλικά και προσωπικό και σε δεύτερο χρόνο την απειλή κλεισίματος του Νοσοκομείου μας.  Αναμενόμενες οι μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων για την διατήρηση της λειτουργίας του και με την στήριξη των τοπικών φορέων της πόλης μας.

Διάκριση των εργαζομένων στις διαδικασίες δικαστικών αποφάσεων που αφορούν χρηματικές αποζημιώσεις.

Όσο για τις  μνημονιακές πολιτικές τις οποίες με πολύ έπαρση εφάρμοσε και δημιουργώντας μνημονιακές επιτροπές, οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς βιώσανε τα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ