ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ο Κ. ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ

Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του Κ. Μπαργιώτα, βουλευτή Λάρισας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τα εξής:

“Ο κ. Μπαργιώτας, εκτός από την ιδιότητα του βουλευτή, πρέπει να διαθέτει και ικανότητες βαθυστόχαστου μέντιουμ, αφού σε πρόσφατη ανακοίνωση προλέγει και προαναγγέλει σκάνδαλα που πρόκειται να γίνουν κατά τη διάρκεια του κυβερνητικού έργου. Ίσως ο κ. Μπαργιώτας να κρίνει εξ ιδίων τα κομματικά αλλότρια. Το κόμμα του αποτελεί μια συνεχής και διαρκώς εντεινούμενη απορροή σκανδάλων.

Ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος κ. Σταύρος Θεοδωράκης είναι η πεμπτουσία των διαπλεκόμενων σκανδάλων. Θυμίζουμε λοιπόν στον κ. Μπαργιώτα- πληροφορώντας ταυτόχρονα και τους πολίτες- το τελευταίο «νόμιμο και (αν)ηθικο» σκάνδαλο του αρχηγού του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία ποτέ δεν διαψεύσθηκαν, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς απέσπασε στο γραφείο του, τη Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, κόρη της συζύγου του Σταύρου Θεοδωράκη από τον πρώτο γάμο της.

Λαμβάνοντας υπόψη την διαδρομή του Σταύρου Θεοδωράκη δεν μας εκπλήσσουν, η ευνοιοκρατία, ο νεποτισμός και το βόλεμα  των ημετέρων. Η σχιζοφρενική ειρωνεία αλλά και η συστηματική υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών είναι ότι το πολιτικό μόρφωμα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, λίγους μήνες πριν εξέδωσε «ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος» προς τους δημοσίους υπαλλήλους, προκειμένου να στελεχωθεί η κοινοβουλευτική του ομάδα!

Διαφάνεια και ήθος στην προάσπιση του ημέτερου συμφέροντος από το ΠΟΤΑΜΙ…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ