ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παιδικά χαμόγελα , έδωσαν παλμό και ζωντάνια στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης ,όπου διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο η εορταστική εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκη Λάρισας.

Οι Λιλιπούτειες αθλήτριες  τόσο των αγωνιστικών όσο και των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου απο πολλές περιοχές της Λάρισας,παρουσίασαν προγράμματα γεμάτα χάρη και αρμονία, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά μαζί με τις προπονήτριές τους, χαρίζοντας στο κοινό εξαίρετο θέαμα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής με μπάλες, σχοινάκια,στεφάνια, κορίνες και κορδέλες, συνθέσεις σύγχρονου και μοντέρνου χορού αλλά και προγράμματα  από ομάδες χορού Hip- Hop, ξεσήκωσαν τον κόσμο. Με χειροκροτήματα αποδέχτηκε το κοινό την επαγγελματική ομάδα του hip-hop Real Crew της σχολής REAL DANCE που  φιλοξένησε ο Σύλλογος στην εκδήλωση καθώς και τα παιδιά του  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΙΣΣΑ-ΔΕΝΔΡΩΝ του οποίου το έργο επιμελείται η Ιωάννα Γκαρανίνα, και οι μικρές του αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις προπονήτριες Κανάκη Σοφία, Έυα Ζαφειράκη, Αρετή Ανδρεάδη, Αγγελική Κουτσιαύτη, Τζένη Κουτούμπα, Ιωάννα Καλτσογιάννη και Όλγα Γκαραβέλα για το σπουδαίο έργο που επιτελούν όλη τη χρονιά και για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστεί θερμά όλους του παράγοντες και τους χορηγούς που βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ιδιαιτέρως,το MIKEL COFFEE COMPANY, τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ (Τύρναβος),το ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ( Αθ.Διάκου 4-6), το δημοσιογράφο ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΙΒΑ για την παρουσίαση της εκδήλωσης, το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ του Σ.ΚΑΝΕΛΛΟΥ ( Ε. Βενιζέλου 157) όπου υπάρχει το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης αλλά και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ με το οποίο συνεργάστηκε ο σύλλογος , προσφέροντας στο κοινωνικό του έργο συγκεντρώνοντας τρόφιμα.

gymnast3 gymnast4Ωστόσο, τα εύσημα  παίρνουν και οι γονείς για τη δική τους προσπάθεια όλο το χρόνο και το Δ.Σ τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις προπονήτριες του συλλόγου.

Η διοίκηση συγχαίρει την αγωνιστική ομάδα HIP – HOP του συλλόγου, Youngsters Crew και την προπονήτριά τους Ε. Ζαφειράκη που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Bounce Street Dance Contest και πήραν την έβδομη θέση  (Ε. Φιτσοπουλου, Π. Σκαφιδα, Ε. Χρήστου, Κ. Ξυτσα , Φ. Κύρκου , Μ. Τσουλούφη , Ε. Καραμητρά, και Ζ.  Σταυροθεοδωρου).

Καλή επιτυχία εύχονται και στις αθλήτριες Α.Παπακώστα και Μ.Μέρμηγκα όπου αγωνίζονται στις 26-28/6/2013 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Παγκορασίδων στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το Γυμναστικό Σύλλογο Νίκη Λάρισας τα παρακάτω τηλ. είναι πάντα διάθεσιμα, 6972 475445, 6945 128452, 6984 939456.

Με ευχές για ένα Καλό και με Υγεία Καλοκαίρι ολοκληρώνεται η φετινή χρονιά αφήνωντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον και το έργο του συλλόγου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ