ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ CNN ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ SEX TOYS!

Θα ήταν ανατριχιαστικό αν ήταν αλήθεια: ένας άνθρωπος με τη μαύρη σημαία του ισλαμικού κράτους σε παρέλαση Gay Pride στο Λονδίνο.

Δυστυχώς για το CNN Newsroom, που αφιέρωσε ολόκληρο τμήμα των έκτακτων ειδήσεων του Σαββάτου να μιλά για μια σημαία, που κατά τη γνώμη τους έμοιαζε με τη σημαία του Ισλαμικού κράτους, αλλά δεν ήταν τελικά σημαία της ISIS , αλλά μια ασπρόμαυρη σημαία, όχι με αραβικά, αλλά με σχήματα ερωτικών παιγνιδιών (sex toys). 

Το χειρότερο από όλα ήταν ότι η Lucy Pawle, που βρισκόταν στην τηλεφωνική γραμμή, αν και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν τελικά η σημαία που η ίδια -λανθασμένα- αρχικά νόμιζε ότι ήταν, αλλά μια ασπρόμαυρη σημαία με “αλαμπουρνέζικα”, συνέχισε να αναρωτιέται γιατί κανείς άλλος δεν φαινόταν να ανησυχεί για την παρουσία της.

Το να χρησιμοποιεί κάποιος το λογότυπο του ισλαμικού κράτους πιθανώς να μην είναι η καλύτερη ιδέα, δεδομένης της τάσης της ομάδας για φρικιαστικές πράξεις τρομοκρατίας και βαρβαρότητας, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε μόνο μία και πραγματική απειλή: η μειωμένη αντίληψη και η έλλειψη καλού γούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ