ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μέσα στις καυτές μέρες του καλοκαιριού, αναρωτιέσαι πώς να δροσιστείς. Παίρνεις το αυτοκίνητο και ταξιδεύεις προς την πιο κοντινή παραλία της πόλης ….ή απολαμβάνεις το μπάνιο  σου μόλις 5 λεπτά από το σπίτι σου και μάλιστα χωρίς να μετακινηθείς σχεδόν καθόλου, στο πιο δροσερό και in spot της πόλης, τη δημοτική πισίνα Λάρισας στη σκεπαστή Νεάπολης.

Χάρισε στον εαυτό σου τη μικρή πολυτέλεια της ηρεμίας σε μια μικρή γαλάζια όαση. Άπλωσε το κορμί σου στην ξαπλώστρα και ζήσε το καλοκαίρι όπως πραγματικά το θέλεις. Στην «Πισίνα» της Λάρισας φτάνεις με αυτοκίνητο, αστικό λεωφορείο, μηχανάκι, ποδήλατο κι αν είσαι γείτονας … περπατώντας! Είναι η μεγαλύτερη πισίνα της πόλης και χωράει όλη την ανάγκη σου για δροσιά και απόλαυση.

Έχει στυλ, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και απευθύνεται σε όλους. Σε εκείνους που θέλουν μια γρήγορη βουτιά μετά τη δουλειά για να φύγει η ένταση της ημέρας, σε όσους θέλουν ν’ αποφύγουν το μποτιλιάρισμα για τα παράλια, και σε όποιους απλά θέλουν να χαλαρώσουν!

Στη ολοκαίνουρια μοναδική παιδική πισίνα στη Λάρισα, βάθους μόλις 0,85εκ., τα παιδιά μπορούν να κολυμπήσουν με άνεση και ασφάλεια και οι γονείς να απολαμβάνουν τον καφέ ή το παγωτό τους!Ο χώρος δίπλα στη παιδική πισίνα είναι ο πλέον κατάλληλος για παιδικά γενέθλια καθώς τα παιδιά με τους φίλους τουςμπορούν να γιορτάσουν κολυμπώντας!

Είναι το καλοκαιρινό στέκι  της παρέας, ανεξαρτήτου ηλικίας για βουτιές ή ηλιοθεραπεία αλλά και ρακέτες, beachvolley και beachsoccer για τους πιο … ανήσυχους. Η Πισίνα είναι πλήρως οργανωμένη και ασφαλής για μικρούς και μεγάλους, διαθέτει ναυαγοσώστη και εγκαταστάσεις ντουζ και αποδυτηρίων. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια οργανωμένη παραλία. Μόλις περάσεις την είσοδο, το σκηνικό της πόλης εξαφανίζεται! Εδώ το σκηνικό θυμίζει νησί. Θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι.

Ωράριο λειτουργίας πισίνας: καθημερινά 10:30π.μ εως21:00.μ.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος: 09:00π.μ.εως αργά το βράδυ

Τι κοστίζει: η είσοδος για το μπάρ είναι δωρεάν ενώ κοστίζει 3 ευρώ για τη χρήση της πισίνας. Δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών. Διατίθενται εκπτωτικές κάρτες των 10, 15, 20 & 25 χρήσεων.

Οδηγίες

  • Άτομα ηλικίας κάτω των 13 ετών θα γίνονται δεκτά μόνο με τη συνοδεία γονέων που θα είναι υπεύθυνοι.
  • Οι λουόμενοι πρέπει να είναι υγιείς-καθαροί και γνώστες κολύμβησης.
  • Άτομα που πάσχουν από δερματικές παθήσεις (έχουν ανοικτές πληγές-τραύματα-φουσκάλες) απαγορεύονται να κολυμπήσουν, γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ