ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Αύριο όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα παίξει τη νέα χρονιά ο Τύρναβος 2005, αλλά και η Ερμιονίδα αφού το δ.σ. της Football league που θα συνεδριάσει πρόκειται να επικυρώσει τις βαθμολογίες στους δύο ομίλους και να πάρει αποφάσεις για το πως θα γίνει το φετινό πρωτάθλημα στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα οι προοπτικές για την ομάδα του Τυρνάβου και για την Ερμιονίδα είναι καλές αφού το δρόμο για το πως θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία, τον έδειξε το δ.σ. της super league που με την απόφασή του να υποβιβάσει την Κέρκυρα κράτησε στην κατηγορία τον Λεβαδειακό και δεν αναζήτησε ομάδα από τη Football league, κάτι που σίγουρα βοηθά τον Τύρναβο στο Βόρειο όμιλο.

Επιπλέον σύμμαχος του Τυρνάβου είναι και η ίδια η περυσινή προκήρυξη του πρωταθλήματος που προέβλεπε υποβιβασμό 6 ομάδων από κάθε όμιλο των 14 ομάδων. Ομως το πρωτάθλημα έγινε με 13 ομάδες αφού είχαμε αποχωρήσεις, γεγονός που επιδέχεται την ερμηνεία ότι θα πρέπει να πέσουν 5 ομάδες από κάθε όμιλο.

Αν σε όλα αυτά προστεθούν και οι ομάδες (ΟΦΗ, Νίκη Βόλου) που υποβιβάστηκαν απευθείας από τη super league  στη Γ’ εθνική τότε εύκολο μπορεί να καταλάβει κανείς ότι μόνο ως σκάνδαλο μπορεί να εκληφθεί ο υποβιβασμός του Τυρνάβου, μιας από τις πλέον νοικοκυρεμένες ΠΑΕ της χώρας στη Γ’ εθνική.

Στη διοίκηση προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος και όπως λένε είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε εξέλιξη. Γεγονός πάντως είναι ότι δίκαιο είναι να μείνει ο Τύρναβος στη Football league και αυτό φαίνεται να το κατανοεί και αντιπρόεδρος του δ.σ., έγκριτος νομικός και ηγέτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ