Δ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ: ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Χοροστατούντος  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου  κ. Ιγνατίου   και παρουσία δικαστικών  λειτουργών, δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στην αίθουσα τελετών του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας,  ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου Δικαστικού έτους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η νέα χρονιά ξεκινά και πάλι με προβλήματα, μείζον δε θέμα η ψήφιση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που μπορεί να αποτελεί πλέον νόμο του κράτους,  ωστόσο για μας τίποτε δεν έχει τελειώσει», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτρης Κατσαρός, υποστηρίζοντας πως «… το θέμα θα τεθεί εκ νέου μετά τις εκλογές».

Ευχόμενος «καλή δύναμη» σε όλους ο κ. Κατσαρός αναφέρθηκε και στο πιλοτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται ήδη με πρωτοβουλία του ΔΣΛ και αφορά στη ροή των ποινικών υποθέσεων, το οποίο όπως είπε «…θα συνεχισθεί για την καλύτερη ενημέρωση και αποφόρτιση των εμπλεκόμενων όσον αφορά στην πορεία των υποθέσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ακροατήριο».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ