ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ και πιστοποιώντας την ανωτερότητά της η Ολύμπια Λάρισας πέρασε και το εμπόδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας,  επικρατώντας στο κλειστό της Νεάπολης με σκορ 67-53.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο… εύθραυστο 6-8 υπέρ των «Ποντίων» στις αρχές της αναμέτρησης μετατράπηκε γρήγορα χάρη στις συνεργασίες Δεληγιάννη- Κουτσουνούρη  αλλά και τα «μεγάλα» σουτ της Καλλίδου  σε 22-14 και όλα ήταν θέμα χρόνου!

Με ένα σερί 12-0 η Ολύμπια ξεκαθάρισε ποιο είναι το «αφεντικό» του αγώνα  και τα καλύτερα «πατήματα» της Χαβαλέ στο δεύτερο ημίχρονο παγίωσαν τη διαφορά μέχρι την τελική επικράτηση.

Στα αξιοσημείωτα  της αναμέτρησης το εξαιρετικό rotation της Αραπατσάνη  που χρησιμοποίησε όλες της τις αθλήτριες σε… βάρος μιας μεγαλύτερης διαφοράς!

Επόμενη αντίπαλος για την Ολύμπια η ομάδα της Τερψιθέας  Γλυφάδας (Α1), σε ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης, την Κυριακή 4/10.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ:

Απόλυτα ευχαριστημένη από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε η κόουτς Αφροδίτη Αραπατσάνη  που τόνισε στη σελίδα πως «… θέλουμε δουλειά για να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικές, ωστόσο χαίρομαι που ακόμη και οι θεωρητικά «μικρές»  άφησαν καλές εντυπώσεις, προχωράμε για πρώτη φορά ακόμη πιο ψηλά στο θεσμό και περιμένω τα καλύτερα από όλους».

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Δεληγιάννη 20, Κουτσουνούρη  17 (2), Χαβαλέ 9 (2), Ράπτη, Κυριτσάκα 5, Αραπακοπούλου, Σουλιώτη 8, Καλλίδου 7, Δριστέλλα 1, Γρηγοριάδου

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ