ΑΕΛ: ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ 0-1

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο και υπό βροχή η ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι που «έσπασε» καρδιές πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League, «σπάζοντας» ταυτόχρονα και την παράδοση που την ήθελε να φεύγει ηττημένη από το Αίγιο.

Επαγγελματική εμφάνιση και νίκη για τους παίκτες του Ντόστανιτς  που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19’ με ένα θαυμάσιο γκολ του Λαμπρόπουλου σε σέντρα του Αναστασόπουλου και να «κρατήσουν» το πολύτιμο 0-1 μέχρι το τέλος.

Δραματική η εξέλιξη σε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες, με τους «βυσσινί» να αγωνίζονται από το 86’ με τους  Κουτσιανικούλη, Αναστασόπουλο και Καβουσάκη  να σφίγγουν τα δόντια λόγω τραυματισμού και έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές της και τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση δεχόμενοι μάλιστα και δεύτερο τέρμα στο 93’ από τον Ουρτάδο  που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ  σε μία οριακή φάση.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η βράβευση του Πωλ Ουρτάδο  από τον Παναιγιάλειο  για την προσφορά του στην ομάδα του Αιγίου και φυσικά το «σερί» της ΑΕΛ που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ArenaLarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ