ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ google.com ΓΙΑ $12!!!

Τι θα κάνατε αν σας ανήκε η πιο ισχυρή ιστοσελίδα στη Γη;

Ο Sanmay Ved, φοιτητής στο Babson College στη Μασαχουσέτη, είχε αυτή ακριβώς την …ανησυχία, όταν στο τέλος Σεπτεμβρίου, έγινε ο ιδιοκτήτης της Google.com. Ισχυρίζεται ότι πλήρωσε μόλις $ 12 γι αυτό!

«Ήλπιζα ότι θα είχε γίνει κάποιο λάθος και η συναλλαγή δεν θα ολοκληρωνόταν, αλλά η αγορά έγινε, και η πιστωτική μου κάρτα χρεώθηκε!» έγραψε ο Ved σε ένα blog post στο LinkedIn.

Ο Ved έγραψε ότι παρακολουθούσε τη διαθεσιμότητα των Google domains, όταν ανακάλυψε ότι η Google.com ήταν ανοιχτή για αγορά. Φυσικά, την αγόρασε.

Αντί να χρησιμοποιήσει το domain για να δείχνει …οπίσθια, όπως ίσως κάποιος άλλος θα έκανε, ο Ved ενημέρωσε αμέσως την ομάδα ασφαλείας της Google. Η συναλλαγή ακυρώθηκε μετά από περίπου ένα λεπτό, και αυτό ήταν.

Όμως, η Google δεν προσπέρασε απλά το θέμα. Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι στον Ved προσφέρθηκε αμοιβή μέσω των Google Security Rewards Programs, τα οποία δίνουν μετρητά ως αμοιβή σε ανθρώπους που βρίσκουν τρωτά σημεία στα προϊόντα της Google.

Ο Ved είπε στη HuffPost ότι αρνήθηκε τα χρήματα, και ζήτησε από τη Google να τα δώσει στο Art of Living India Foundation. Σε απάντηση του αιτήματός του, η Google διπλασίασε το ποσό της αμοιβής που προσέφερε στο Art of Living India Foundation.

Ο Ved ευχαρίστησε δημόσια την εταιρεία για αυτή της την κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ