ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ‏

Σε έκθεση εικαστικών στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού», που θα γίνει στο Ελσίνκι 23 και 24 Οκτωβρίου 2015,  με την αρωγή της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού», θα συμμετέχει με έργα της η Λαρισαία ζωγράφος Βούλα Αποστόλου.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, διοργανώνεται με τη συνεργασία της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού» και της Ομοσπονδίας Φινλανδο-Ελληνικών Σωματείων και αναδεικνύει την 100 και πλέον ετών Ελληνο-Φινλανδική φιλία και συνεργασία.

Η εικαστική έκθεση με τίτλο «Ελλάδα Παντού» θα αναπτυχθεί σε δύο σημαντικούς χώρους της Φινλανδικής πρωτεύουσας: στην αίθουσα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Eurooppasalissa, Malminkatu 16, Helsinki) και στο ιστορικό εστιατόριο Kaisaniemi.

Η Βούλα Αποστόλου συμμετέχει με δύο έργα της εμπνευσμένα, από την Θεσσαλική Γη -“Η Ελιά” έργο Α΄ και Β’ «Θάλλει δε εις την χώραν ταύτην η γλαυκή παιδοτρόφος ελαία…» και άλλο ένα, “Στρείδι Ωκεάνειο Αραβωνιάζεται το φως….” από τις πανέμορφες ακρογιαλιές της πατρίδας μας, εμπνευσμένο από  ποίημα του  ποιητή της θάλασσας Ν. Καββαδία.

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ