ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τα βραβεία και τις τιμητικές διακρίσεις τους παρέλαβαν χθες το βράδυ στο κτήριο του «Μύλου» όσοι διακρίθηκαν στον διαδικτυακό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Η Λάρισα αλλιώς» που διοργανώθηκε από το γραφείο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 και το διαδικτυακό περιοδικό Fmag

με την υποστήριξη και της φωτογραφικής ομάδας Fplus. Ο διαγωνισμός αυτός ήταν μια απολύτως επιτυχημένη δράση προβολής της υποψηφιότητας της πόλης κι αυτό καταδεικνύεται τόσο από το υψηλό ποσοστό αλληλεπίδρασης στο Facebook με περισσότερες των 750 κοινοποιήσεων αλλά και από το γεγονός ότι 97 φωτογραφίες υποβλήθηκαν για αξιολόγηση στην κριτική επιτροπή.

Επίσης πάνω από 500 φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητας έκαναν εγγραφή στην ειδική διαδικτυακή εφαρμογή και ανήρτησαν φωτογραφίες, προώθησαν ή ψήφισαν στον διαγωνισμό, σχολίασαν. Στο σημείο αυτό της συμμετοχής των ίδιων των πολιτών στις δράσεις της διεκδίκησης εστίασε την ομιλία του, κατά την χθεσινή απονομή των βραβείων, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών Π. Σάπκας τονίζοντας πως «αυτή είναι η επιδίωξη, οι ίδιοι οι πολίτες να δρουν, να συνεργάζονται, να παράγουν πολιτισμό που θα απευθύνεται σ’ όλους».

Ακολούθως ο κ. Σάπκας απένειμε τα πρώτο και δεύτερο βραβεία της κριτική επιτροπής στους  Έλενα Κανάκη (τίτλος της φωτογραφίας: Στην πίσω αυλή) και Δημήτρη Κυριακόπουλο (Stress) καθώς και το βραβείο κοινού στον Αγάπιο Αρζουμανίδη (Πέρασμα στην απέναντι όχθη). Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους: Ηλ. Αγγλόπουλο, Β. Γκερλιώτη, Ρ. Ζαννιά, Ελ. Ιωαννίδου, Ε. Καλούδη,Φ. Καραγιαννάκη, Α. Κατσιώρη, Ι. Κούτρα,Β. Μανίκα,Β. Μέκρα, Στ. Μόκα, Μ. Μπακαβού, Δ. Μπρόφα, Δ. Πιστίλκα, Γρ. Σάντο, Κ. Στωίκο και Φ. Χιωτάκη. Σημειώνεται πως στο ισόγειο του «Μύλου» από τις 20/10  μέχρι και τις 23/10 όλες οι φωτογραφίες που βραβεύθηκαν οι διακρίθηκαν εκτίθενται και μπορεί οποιοσδήποτε να τις δει. Τέλος το Γραφείο Υποψηφιότητας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του σ’ όλους εκείνους που καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ