ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Έπιασαν… δουλειά οι συνήθεις ύποπτοι ενόψει του Κυριακάτικου Θεσσαλικού ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά τις δηλώσεις Κούγια για «παράγκες», «στολίδια» και «γήπεδο που θα μοιράζει κόμπλεξ» το… γάντι σήκωσε η Βολιώτικη ΠΑΕ που με ανακοίνωση έκανε λόγο για «παραλήρημα» Κούγια για να δώσει με τη σειρά της τη… σκυτάλη και στους οργανωμένους για να ρίξουν όλοι μαζί «νερό στο μύλο» μιας ανόητης όσο και επικίνδυνης κόντρας!

Με μια ανακοίνωση που μιλά για φανερούς και αφανείς αντιπάλους που πιθανόν να υπάρχουν οι Austrian Boys χαρακτηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ «ποδοσφαιρική απάτη» την ΑΕΛ!

«Την Κυριακή ακολουθεί ένας ακόμη σημαντικός αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες, όπου πρέπει η ποδοσφαιρική απάτη να λάβει τέλος», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων, η οποία συνοδεύεται και από  τα απαραίτητα υπονοούμενα για «ιδιαίτερη» διαιτητική μεταχείριση των «βυσσινί».

Τώρα τι νόημα μπορεί να έχει ένας αγώνας απέναντι σε… απατεώνες δεν ξέρουμε, φανταζόμαστε όσο νόημα μπορεί να έχει ένας αγώνας απέναντι στην «αήττητη» ανθρώπινη βλακεία…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ