ΑΕΛ: ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ «ΡΕΖΕΡΒΕΣ» ΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Κυριολεκτικά “ από τα μαλλιά” άρπαξαν σήμερα την ευκαιρία που τους έδωσε ο Ντόστανιτς οι «ρεζέρβες» της ΑΕΛ και μετά από μια «γεμάτη» εμφάνιση αποχώρησαν από το γήπεδο έχοντας φιλοδωρήσει τον Πανελευσινιακό με 4 τέρματα για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας!

Το τελικό 1-4 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα με τους «βυσσινί» να μπαίνουν ορεξάτοι ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 22’ με γκολάρα του Τάσου Κρητικού από τα 25 μέτρα για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με την έναρξη της επανάληψης με πλασέ του Καπού.

Χλιαρή η αντίδραση των παικτών της Ελευσίνας που «απάντησε» δύο λεπτά αργότερα μειώνοντας σε 1-2 με κεφαλιά του Κακαρά και από κει και πέρα τίποτα!

Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σουλιώτης με κεφαλιά έκανε το 1-3, για να ακολουθήσει και χαμένο πέναλτι του Μπόγιοβιτς στο 67’ όταν ο Ταμπάκης χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του σε προσπάθεια του Ροβίθη, με τη… σεμνή τελετή να παίρνει τέλος στο 78ο λεπτό όταν ο Καπός σημείωσε με σουτ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το 1-4 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η στάση των οπαδών των γηπεδούχων που αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης για εισιτήριο 20 ευρώ στο ματς με την ΑΕΛ επέλεξαν τη… σκεπή του κλειστού γυμναστηρίου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση φωνάζοντας μάλιστα και υπέρ των «βυσσινί»!!!

Ειρήνη Παπουτσή.

Φωτο:ArenaLarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ