ΣΚΗΝΕΣ ΡΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Φράσεις του τύπου “είσαι ψεύτης”, “είσαι καραγκιόζης”, “είσαι τιποτένιος” κ.λπ., κυριάρχησαν χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου με τον δήμαρχο να χάνει την ψυχραιμία του και να επιτίθεται ακόμη και σε δημοσιογράφο.

Ολα ξεκίνησαν όταν στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για θέματα του δήμου, ασκήθηκε σκληρή κριτική από τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλη προς τη δημοτική αρχή για μια σειρά θεμάτων, η οποία κορυφώθηκε με την απαίτηση του κ. Ροντούλη να παραιτηθεί ο αντιδήμαρχος κ. Κουλιός, επειδή, όπως υποστήριξε, είπε ψέματα στο σώμα στην προηγούμενη συνεδρίαση σχετικά με τα χρήματα που πληρώνει ο δήμος για τη σκαλωσιά που τοποθετήθηκε σε ιδιωτικό κτίριο στην πλατεία του Τυρνάβου.

Ο κ. Κουλιός απάντησε σε έντονο ύφος στον κ. Ροντούλη, υποστηρίζοντας ότι ο δήμος δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ για την συγκεκριμένη σκαλωσιά, αφού τα χρήματα που πληρώνει σήμερα στον επαγγελματία που έστησε τη σκαλωσιά θα τα εισπράξει από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Σε αυτό το σημείο άρχισαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ του κ. Κουλιού και του κ. Ροντούλη. Στο θέμα παρενέβη και ο δήμαρχος ο οποίος άρχισε και αυτός να ανταλλάσσει “γαλλικά” με τον κ. Ροντούλη, ενώ αποχωρώντας, έχοντας χάσει φανερά την ψυχραιμία του, επιτέθηκε και σε δημοσιογράφο που κάλυπτε τη συνεδρίαση, θεωρώντας ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά του, επειδή φιλοξενεί τις θέσεις και τις απόψεις του κ. Ροντούλη στο blog που διαχειρίζεται και προφανώς επειδή ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή.

Η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγα λεπτά και συνεχίστηκε αφού τα πνεύματα ηρέμησαν και με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στ. Χατζηκράχτη να κάνει λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ