ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ»! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες του paidis. com (23/10) σχετικά με την επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου στα όσα κωμικοτραγικά εκτυλίχθηκαν κατά τη μεταφορά του ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη από τους Λαρισαίους «τραυματιοφορείς» στο ματς με τον Εργοτέλη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΠΟ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και των Σπ. Θεοχαρίδη και Δημ. Καρακώστα για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τον Πειθαρχικό Κώδικα και τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ… ΡΕΛΑΝΣ ΤΗΣ ΑΕΛ!

OXHMAΜπορεί να μην γλύτωσαν  την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ΠΑΕ και «τραυματιοφορείς», ωστόσο οι «βυσσινί» φαίνεται πως είχαν έτοιμη την… απάντηση!

Το ηλεκτροκίνητο όχημα μεταφοράς τραυματιών θα παρουσιάσει το Σάββατο, στις 4 το απόγευμα, στο ARENA η ΑΕΛ με καλεσμένους μάλιστα τους δημοσιογράφους!

Πάλι καλά που πέρασε και η παρέλαση γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν ήθελε και πολύ να βαδίσουμε στα χνάρια εκείνων των απίθανων του Δήμου Μενεμένης!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ