ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ!

Ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν να γευθούν τη χαρά της νίκης οι παίκτες του Τυρνάβου που αν και προηγήθηκαν και βρέθηκαν να αγωνίζονται σχεδόν για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω τελικά επέστρεψαν από την Πιερία με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι ωστόσο οι Τυρναβίτες ευτύχησαν να προηγηθούν με τέρμα του Παπαχρήστου στο 20ο λεπτό του αγώνα για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι 3’ λεπτά αργότερα με δοκάρι του καλύτερου παίκτη τους Κατσιαμήτα.

Έχοντας την υπεροχή η ομάδα του Αχιλλέα αν και με παίκτη λιγότερο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’ όταν μετά από προσπάθεια του Κατσιαμήτα ο Καρλιάμπας απέτυχε να διώξει σπρώχνοντας στην ουσία τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Ο Τύρναβος επιχείρησε να «κλέψει» το ματς όταν στο 89’ και σε μια μάλλον ανύποπτη φάση ο Τασιούδης έκανε την προβολή με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει την απόκρουση του αγώνα και τη μπάλα να κυλά βασανιστικά στα όρια της γραμμής πριν βρει και το δοκάρι(!) για να απομακρυνθεί τελικά ο κίνδυνος.

Το τελικό 1-1 βρίσκει μάλλον δυσαρεστημένους τους γηπεδούχους, ενώ ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός» στη μάχη των παικτών του Μ. Ζιάκα προκειμένου να ξεκολλήσουν από τα «χαμηλά» του βαθμολογικού πίνακα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ