«ΚΑΛΠΑΣΕ» ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΑΕΛ!

Με το… συνήθη ύποπτο Ματθαίο Μαρουκάκη που ήρθε από τον πάγκο και με 2 τέρματα μέσα σε διάστημα 6’ λεπτών «έλυσε» το γρίφο Παναγόπουλου, η ΑΕΛ επικράτησε των Τρικάλων στο θεσσαλικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της FL επικρατώντας στο ARENA με 2-0!

Υπό το βάρος των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και κύπελλο οι «βυσσινί» σε ένα παιχνίδι γεμάτο νεύρα και πάθος μπήκαν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις για την άσχημη «παρένθεση» με την ΑΕΚ αλλά και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χάνοντας την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 16ο λεπτό με το Μπόγιοβιτς, ενώ άμεση ήταν η απάντηση του ΑΟΤ με τον Ξενοδόχοβ να κατεβάζει «ρολά» στο 18’ όταν με εκτίναξη απομάκρυνε τη μπάλα που κατευθυνόταν στο «Γ» της εστίας του μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ του Ριζογιάννη.

Παίζοντας με μυαλό οι «βυσσινί» ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, ενώ οι αλλαγές του Ρ. Ντόστανιτς και η είσοδος των Μαρουκάκη, Λαμπρόπουλου και Ροβίθη άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού από το 62’ και μετά.

Στο 74ο λεπτό κεφαλιά-πάσα του Ροβίθη στο Μαρουκάκη και δυνατό σουτ του τελευταίου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ στο 80’ μετά από προσπάθεια του Αναστασόπουλου ο σκόρερ της ΑΕΛ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα «γράφοντας» το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ