ΚΕΡΔΙΣΕ Ν.ΡΥΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από σωρεία διαιτητικών λαθών με αποκορύφωμα την τεχνική ποινή που σφυρίχτηκε στην Κυριτσάκα αλλά και τον τραυματισμό της Ασημίνας Κουτσουνούρη που αποχώρησε στο δεύτερο 10λεπτο για να επανέλθει στο τέταρτο 10λεπτο, η Ολύμπια Λάρισας

σαφώς πιο ψύχραιμη και αποφασισμένη επικράτησε της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου με σκορ 59-63, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Αποφασισμένες να «καθαρίσουν» από την αρχή το παιχνίδι μπήκαν οι παίκτριες του Μλαντένοβιτς που «έτρεξαν» ένα σερί 0-8 με την ομάδα του Ρυσίου να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό και με «μεγάλα» σουτ των Πετρίδου-Μαραγκού να ισοφαρίζει το ματς κλείνοντας μάλιστα το τρίτο 10λεπτο στο +4 μετά και την αποχώρηση της Κουτσουνούρη.

Η εμπειρία των «πορτοκαλί» σε συνδυασμό με το επιθετικό μπλακ άουτ των γηπεδούχων στο τέταρτο 10λεπτο απέτρεψαν την… έκπληξη, με την Ολύμπια να αποχωρεί με το «διπλό» στις αποσκευές της!

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η ομαδικότητα που έδειξαν οι Λαρισαίες, η επιθετική αφύπνιση της Κυριτσάκα και η εχθρική διαιτησία των Κολοκυθά-Ζαχαριάδη που επέτρεψαν το «σκληρό» παιχνίδι που οδήγησε στον τραυματισμό της Κουτσουνούρη, η κατάσταση της οποίας θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μλαντένοβιτς-Καπνιά): Νταουντάκη 6, Δεληγιάννη 16, Κουτσουνούρη 8, Χαβαλέ 14, Κυριτσάκα 11 (1), Σουλιώτη 6, Καλλίδου 2, Ράπτη, Αραπακοπούλου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ