ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Το αίτημα του Σκοπευτικού Συλλόγου Τυρνάβου να αποκτήσει μόνιμο χώρο εξάσκησης και διοργάνωσης αγώνων στα όρια του δήμου Τυρνάβου μετέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης, ο οποίος συναντήθηκε με μέλη του συλλόγου που τον ενημέρωσαν για τις δράσεις τους αλλά και για τα προβλήματά τους.

Οπως ανέφερε ο κ. Ροντούλης τα μέλη του συλλόγου επιχείρησαν να διαμορφώσουν σε σκοπευτήριο το χώρο της παλιάς χωματερής δίπλα στο δρόμο Τυρνάβου – Αργυροπουλίου αλλά αν και έκαναν σημαντικές εργασίες σκόνταψαν στην άρνηση του Δασαρχείου να τους παραχωρηθεί ο χώρος.

Με δεδομένο ότι οι σκοπευτές αναζητούν εδώ και πολλά χρόνια χώρο ο κ. Ροντούλης πρότεινε χθες να τους δοθεί χώρος δίπλα στο παλαιοσεισμολογικό μουσείο, ώστε και η περιοχή να αξιοποιηθεί και το παλαιοσεισμολογικό μουσείο να προφυλάσσεται και το κυριότερο να γίνει ο συγκεκριμένος χώρος σημείο αναφοράς για σκοπευτικούς αγώνες της περιοχής ώστε να κερδίσει και Τύρναβος από τους επισκέπτες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ