STARTUP EUROPE WEEK ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται από τις 01/02/2016 έως 05/02/2016 η Εβδομάδα για τα Ευρωπαϊκά Startups (Startup Europe Week). Στο πλαίσιο αυτό η Λάρισα συμμετέχει στην Εβδομάδα μέσω ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Οι επίσημοι διοργανωτές της εκδήλωσης, η Επιστημονική Ένωση DIGITAL IDEA και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας με την επίσημη υποστήριξη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σας καλούν στην εκδήλωση κατά την οποία θα αναλυθούν θέματα επιχειρηματικότητας και startups του τοπικού οικονομικού οικοσυστήματος.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν μέσω της συμμετοχής τους, επίσης, ο Δήμος Λάρισας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗκαι το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “EuropeDirect” της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εδώ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2410-626943(Θοδωρής Αλεξάνδρου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ