ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Η ΧΡ. ΠΡΟΒΙΔΑ

«Η κα Προβίδα άργησε πολύ…», σημειώνει σε ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του δήμου
Την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του δημάρχου Ελασσόνας και να δημοσιοποιήσει και τους λόγους που την οδήγησαν πριν από λίγο καιρό στην παραίτησή της από τη θέση της αντιδημάρχου Ελασσόνας ανακοίνωσε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας η κ. Χρ. Προβίδα,

επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την παραίτησή της όπως υποστήριξε ο δήμαρχος.

Μιλώντας στη συνεδρίαση του δ.σ. η κ. Προβίδα σημείωσε ότι συντάχθηκε με την παράταξη του δημάρχου προεκλογικά, πιστεύοντας στο σύνθημα “Αλλάζουμε”. Ομως όπως υποστήριξε μέχρι σήμερα δεν είδε σημάδια αλλαγής αφού τίποτα δεν έγινε αι το μόνο που έβλεπε ήταν προσπάθειες συκοφάντησης και προσπάθειες εξυπηρέτησης προσωπικών επιδιώξεων.

Σύμφωνα πάντα με την κ. Προβίδα για αυτούς τους λόγους παραιτήθηκε από τη θέση της αντιδημάρχου και ποτέ δεν επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο δήμαρχος ενώ σήμερα το γραφείο τύπου του δήμου Ελασσόνας, με αφορμή την χθεσινή δήλωση ανεξαρτητοποίησης της κας Χρ. Προβίδα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Η κα Προβίδα άργησε πολύ…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ