ΝΕΚΡΟΣ 77ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τροχαίο ατύχημα με συνέπεια ΑΡΧΙΚΆ το σοβαρό τραυματισμού ενός ζευγαριού από τα Τρίκαλα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Τρικάλων, στο ύψος της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ επιβατηγό με οδηγό έναν 77χρονο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κολώνα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικό της αστυνομίας και άνδρες της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ηλικιωμένο οδηγό καθώς και την 75χρονη σύζυγό του σοβαρά τραυματισμένους στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρων ο 77χρονος εξέπνευσε λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε

Σχετική προανάκριση διενεργείται από την Τροχαία Λάρισας.

Σε επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα (03-03-2016) το μεσημέρι στο 6ο χλμ. της Εθνικής Οδού Λάρισας – Τρικάλων έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος και στο οποίο επέβαινε η 76χρονη σύζυγός του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική κολόνα φωτισμού επί της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο αρχικά σοβαρός τραυματισμός του οδηγού και της συνεπιβάτιδας.

Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου το απόγευμα κατέληξε ο 77χρονος.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ