ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ… ΒΑΡΕΛΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ!

Με εμφανή τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες Μιλτιάδης Ζιάκας και Σάκης Τσιώλης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές σε ένα φιλικό που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο, με την ΑΕΛ να επικρατεί με το εμφαντικό 6-0 έχοντας σε μεγάλα κέφια το Νίκο Βαρέλα που σημείωσε 5 τέρματα, ενώ σκόραρε και ο «παροπλισμένος» Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

tyr1Πολλές οι δοκιμές από τους δύο κόουτς, με το Σάκη Τσιώλη να δοκιμάζει τον Κοντοχρήστο σε ρόλο αμυντικού μέσου, μιας και θα στερηθεί για 3 περίπου εβδομάδες το Νίκο Αναστασόπουλο λόγω τραυματισμού, ενώ ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα έδωσε και ο Μ. Ζιάκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού αντιπροσωπεία της ΑΕΛ άφησε ανθοδέσμη στο μνημείο του αείμνηστου Γ. Μητσιμπόνα, ενώ η διοίκηση του Τυρνάβου βράβευσε τον προπονητή των «βυσσινί» Σάκη Τσιώλη.

Τύρναβος 2005 (Μιλτιάδης Ζιάκας): Κούτσικος, Αϊβάζης, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Νασιάκος, Λούγκος, Λίταινας, Κρίτσας, Τασιούλης, Τσιάγκος, Νούσιος.

Έπαιξαν ακόμη οι: Σβερκούλης, Μανιώτης, Κεσίδης, Γελαλής, Βούζας, Κοντοθανάσης, Χαβίλας.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Ζέρης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Ναγιάρ, Κοντοχρήστος, Καπός, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μπανούσης, Κομεσίδης, Νικολακάκης, Πατσογιώργος, Γιοβάνοβιτς, Χοτζάλι.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LARISSASPORTNEWS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ