ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ 1-0

Ξέσπασε πόλεμος για το πέναλτι με πρωτεργάτη αθλητική σελίδα της Αθήνας – Δείτε τις απαντήσεις της ΠΑΕ
Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά ο Κισσαμικός με την ΑΕΛ να «καρδιοχτυπά» τους πλέον των 6.000 φιλάθλων της που βρέθηκαν στις κερκίδες του ARENA και να επικρατεί τελικά με την ψυχή στο στόμα χάρη σε δεύτερο σερί κερδισμένο πέναλτι και εύστοχη εκτέλεση του Μπόγιοβιτς στο 87’!

Φουριόζα για να «καθαρίσει» το ματς της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπήκε η ΑΕΛ, με τον Κισσαμικό να συνέρχεται γρήγορα ισορροπώντας το παιχνίδι, οι «βυσσινί» κατέγραψαν την πρώτη αξιόλογη φάση με τη συμπλήρωση του ημιώρου όταν στο 32’ πλασέ του Κουτσιανικούλη πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 55’ με τον Ποσίνκοβιτς να «χαζεύει» τους αμυντικούς και τον Ξενοδόχοβ να λέει «όχι».

Η ευκαιρία αφύπνισε τους παίκτες του Τσιώλη και στο 59’ άπιαστη κεφαλιά του Μαρουκάκη μετά από εξαιρετική σέντρα του Μονιάκη οδήγησε το Λαζαρίδη στην επέμβαση του αγώνα, με τον επιθετικό της ΑΕΛ να λύνει τελικά το γόρδιο δεσμό στο 87’ κερδίζοντας πέναλτι από τον Τζημογιάννη, το οποίο αξιοποίησε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ο Μπόγιοβιτς.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η φάση του 72’ με το Βαρέλα να ζητά μάλλον δικαιολογημένα πέναλτι που δεν δόθηκε, η επανεμφάνιση του Ναγιάρ που πέρασε ως αλλαγή καθώς και η απευθείας  «κόκκινη» του Μανιά των φιλοξενούμενων για μαρκάρισμα στο Ρέντζα.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Εν τω μεταξύ με αφορμή το θόρυβο που ξεσήκωσε ιστοσελίδα της Αθήνας για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΛ, από την ΠΑΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Κάποιοι “αμερόληπτοι” δημοσιογράφοι που εργάζονται σε κάποια “αμερόληπτα” αθηναϊκά μέσα (sites, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς) στενοχωρήθηκαν ιδιαίτερα μαζί με αυτές τις ΠΑΕ που προστατεύουν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ στα τρία καθαρά πέναλτι που έπρεπε να σφυρίξει ο διαιτητής, ο διαιτητής καταλόγισε τελικά το ένα.

Λυπούμεθα γιατί έχουμε κερδίσει 2 πέναλτι σε 24 αγώνες, αντί να έχουμε κερδίσει 15 εάν οι διαιτητές τα σφύριζαν και μας κάνει έκπληξη γιατί οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και τα συγκεκριμένα μέσα δεν έγραφαν τίποτα, όταν οι διαιτητές δεν μας έδιναν τα πέναλτι στα οποία υπέπιπταν οι αντίπαλοί μας, αλλά και δεν έλεγαν τίποτα όταν οι ανταγωνιστές μας κέρδιζαν ανύπαρκτα πέναλτι.

Κύριοι να γνωρίζετε ότι σας έχουμε μάθει όλους, τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας σε όλη την Ελλάδα και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως ότι και να γράψετε, όσο δηλητήριο και να προσπαθήσετε να χύσετε και το Πρωτάθλημα θα πάρουμε και θα μεζεύουμε κάθε Κυριακή τόσο κόσμο όσο μαζεύουν μαζί όλη η Super League και η Football League και θα πάρουμε τη θέση που μας ανήκει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο”.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν άφησε αναπάντητη και την ανακοίνωση – διαμαρτυρία για το πέναλτι που εξέδωσε ο πρόεδρος του Κισσαμιακού κ. Ροκάκη. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρονται τα παρακάτω:

“Διαβάσαμε την προσωπική ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Κισσαμικού κ. Ροκάκη και καταλάβαμε ότι για να βγάλει πρώτη φορά ανακοίνωση ο κ. Ροκάκης κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει:

Τι έγινε κ. Ροκάκη; Σας είχε βεβαιώσει κάποιος ότι όσα πέναλτι και να κάνουν οι παίκτες σας ο διαιτητής δεν θα τα σφυρίξει;

Ποιος είναι ο λόγος που βγάλατε προσωπική ανακοίνωση;

Μήπως αυτοί που ήταν μαζί σας στο παιχνίδι Κισσαμικός-Εργοτέλης που έχει χαρακτηριστεί από τα πιο στημένα του πρωταθλήματος χάσανε τίποτα χρήματα;

Όσο για τις σοβαρές νομικές ενέργειες που ανακοινώσατε ότι θα κάνετε αν προέρχονται από τον νομικό που σας συνόδευε και με τον οποίο σας φιλοξενήσαμε στη σουίτα του κ. Κούγια έχουμε αρχίσει ήδη να τρέμουμε κι εμείς και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τις ίδιες σοβαρές νομικές ενέργειες έκανε και στο μπάσκετ.

Τι συνέβη κ. Ροκάκη κι ενώπιον τουλάχιστον 10 ανθρώπων λέγατε ότι και το πέναλτι ήταν κανονικό και το προηγούμενο έπρεπε να δωθεί και μετά από λίγες ώρες κάνετε αυτή την ανακοίνωση;

Κύριε Ροκάκη από σήμερα σας δίνουμε τον λόγο μας θα παρακολουθούμε όλα τα παιχνίδια του Κισσαμικού με όλους τους αντιπάλους και ειδικά αυτά με τους ανταγωνιστές μας και μετά από κάθε παιχνίδι θα σχολιάζουμε τη συμπεριφορά τόσο των παικτών όσο και των προπονητών σας αλλά και τις δικές σας ανακοινώσεις.

Μάλλον στενοχωρήθηκε πολύς κόσμος σήμερα”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORT 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ