ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την οργή και την αγανάκτηση μελών και φίλων της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ στον Τύρναβο προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης της γαλάζιας νεολαίας σε επίπεδο νομού να ακυρώσει τις υποψηφιότητες των νεολαίων του Τυρνάβου και να προχωρήσει σε ορισμό νέας 5μελούς διοίκησης της οργάνωσης στον Τύρναβο τα μέλη της οποίας δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα μέλη και τους φίλους

των νεολαίων, αφού όπως καταγγέλλεται προέρχεται από το ΤΕΙ.

Σαν να μην έφτανε αυτό η ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα προχώρησε στη σύνταξη καταλόγου μελών που επίσης δεν ανήκουν στην οργάνωση του Τυρνάβου, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μέλη που στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι Αμπελώνα, χωρίς όμως να τους γνωρίζει κανένας αμπελωνίτης.

Οπως είναι φυσικό τέτοιες ενέργειες δυναμίτισαν σήμερα το κλίμα στον Τύρναβο με τον πρώην δήμαρχο Θανάση Νασίκα να ζητά να σταματήσει η διαδικασία των εκλογών ανάδειξης οργάνων, ενώ στη συνέχεια σε ένδειξη διαμαρτυρίας η οργάνωση του Τυρνάβου τύπωσε δικό της ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των αρχικά υποψήφιων για τη διοίκηση της τοπικής ΟΝΝΕΔ, ευελπιστώντας ότι το αποτέλεσμα που θα βγάλει η κάλπη θα γίνει δεκτό από την εφορευτική επιτροπή, αλλά και από τη διοίκηση της ΟΝΝΕΔ.

Ενα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι και το τί θα γίνει όταν εμφανιστούν για να ψηφίσουν και τα 31 μέλη που εμφανίστηκαν στον κατάλογο της ΟΝΝΕΔ, αφού στον Τύρναβο εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα που απλά φυτεύτηκαν στην οργάνωση του Τυρνάβου χωρίς να έχουν καμία σχέση με αυτή.

Πάντως στον Τύρναβο εκτιμούν ότι πίσω από αυτό το πραξικόπημα υπάρχει ο πρώην γραμματέας του κόμματος κ. Παπαμιμίκος, με δεδομένο τις στενές σχέσεις που έχει με την ΟΝΝΕΔ και ειδικά τα μέλη της που προέρχονται από το ΤΕΙ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ